Wie zijn wij?

Welkom in onze wereld.

Visuele prikkels waren onvoldoende, we wilde het omtoveren tot een sensorisch bewustzijn. Samen.

Wij, Niels en Adriënne, zijn het gezicht achter de naam Fading Borders. Wij zijn een gepassioneerd en reislustig liefdeskoppel. In de zomer van 2016 vond onze eerste ontmoeting plaats. We deelden de gemeenschappelijke droom reizen, en dat was al snel zichtbaar. Onze vierde date vierden wij in Barcelona en tientallen dates later in Parijs. We werden verliefd en besloten om onze dromen te verenigen en ons in het diepe te gooien. Een jaar lang hebben we ons voorbereid op een wereldreis. Gespaard en gebudgetteerd, de globale route bepaald, laten vaccineren, spullen aangeschaft en last but not least onze (vaste) banen opgezegd.

En ja hoor 365 dagen later stonden we, met ons backpack huisje op de rug, klaar om richting onze eerste bestemming Sri Lanka te vliegen. Hoelang we weggaan? No idea. Waar we allemaal heen zullen gaan? No idea. Het onbekende induiken, soms tegen de stroming in, soms met de stroming mee.. we laten ons leiden door het leven, het lot, onze karma, onszelf.

Hoe wij reizen? Low budget, met hier en daar wat comfort. En dan bedoelen we geen resort, maar bijvoorbeeld een warme douche. We zijn geen afstreep-koppel, we gaan liever toeristische trekpleisters uit de weg. Ook zijn we liever niet te lang in grote steden, maar het liefst te vinden in de natuur.

Niels: “Een dromer met een Vlaams accent, heeft de wil om zichzelf elke nieuwe vaardigheid aan te leren (lees: van ukelele spelen tot houtbewerking), heeft een grote passie voor surfen en gaat zijn vliegangst aan door zo veel mogelijk te reizen.”

Adriënne: “Een creatief poldermeisje met een Zuid-Hollands accent die zoveel mogelijk ervaringen wilt opdoen om zo het ultieme uit het leven te halen, is altijd benieuwd naar iemands verhaal en staat open om zich cultureel en spiritueel onder te dompelen.”

De wereld is een ontdekkingsplaats en zal onze blik verbreden, reis je met ons mee?

Cheers, Niels en Adriënne.

 

Close